Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкоюІнгредієнти:
- шпинат - 2 пучка (200 г)
- редиска - 2 пучка (200 г)
- огірки - 200 г
- цибуля (фіолетова або салатна) - 50 г
- яйця - 4 шт.
- сир Фета - 80 г
- сіль, чорний мелений перець - за смаком
- мед - 1-2 ч. л.
- гірчиця - 2 ч. л.
- лимонний сік - 2 ч. л.
- оливкова олія - 1,5 ст
Приготування cалат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою.
Ось таку смакоту ми мали сьогодні на обід – легкий весняний салатик зі свіжими овочами, мегакорисним шпинатом і медово-гірчичною заправкою, яка робить салат по-особливому смачним :)
Із вказаної кількості інгредієнтів отримаємо 4 порції салату.
Із вказаної кількості інгредієнтів отримаємо 4 порції салату.
1.Листя шпинату відділити від стебел, добре помити і обсушити.
2.Редиску нарізати кружальцями.
3.Огірки, за бажанням, почистити і також нарізати кружальцями.
4.Цибулю очистити і нарізати кільцями.
5.Відварені накруто яйця очистити від шкаралупи і нарізати дольками, як на фото.
6.Готуємо заправку. Гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію перемішати виделкою до однорідної маси
7.В миску викласти підготовлені інгредієнти: шпинат, редиску, огірки і цибулю. Посолити, поперчити і перемішати.
8.Салат розкласти в порційні тарілки, зверху викласти яйця, подрібнений сир і полити заправкою. Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий