понедельник, 16 мая 2016 г.

  Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною        заправкоюІнгредієнти:
  • шпинат - 2 пучка (200 г)
  • редиска - 2 пучка (200 г)
  • огірки - 200 г
  • цибуля (фіолетова або салатна) - 50 г
  • яйця - 4 шт.
  • сир Фета - 80 г
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
Інгредієнти для заправки:
  • мед - 1-2 ч. л.
  • гірчиця - 2 ч. л.
  • лимонний сік - 2 ч. л.
  • оливкова олія - 1,5 ст 
Приготування cалат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою.
Ось таку смакоту ми мали сьогодні на обід – легкий весняний салатик зі свіжими овочами, мегакорисним шпинатом і медово-гірчичною заправкою, яка робить салат по-особливому смачним :)
Із вказаної кількості інгредієнтів отримаємо 4 порції салату.
1.Листя шпинату відділити від стебел, добре помити і обсушити.
2.Редиску нарізати кружальцями.
3.Огірки, за бажанням, почистити і також нарізати кружальцями.
4.Цибулю очистити і нарізати кільцями.
5.Відварені накруто яйця очистити від шкаралупи і нарізати дольками, як на фото.
6.Готуємо заправку. Гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію перемішати виделкою до однорідної маси
7.В миску викласти підготовлені інгредієнти: шпинат, редиску, огірки і цибулю. Посолити, поперчити і перемішати.
8.Салат розкласти в порційні тарілки, зверху викласти яйця, подрібнений сир і полити заправкою. Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою готовий.


Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий