воскресенье, 29 мая 2016 г.

торт "Наполеон" зі згущеним молоком
Тобі знадобиться:
Для коржів:
- 200 г маргарину або масла,
- 3 склянки борошна,
- ¼ склянки води,
- 1 яйце,
- 0,5 столових ложки оцту,
- 0,5 чайних ложки соди, сіль на кінчику ножа.
Для крему:
- 200 г розм'якшеного масла,

- 1 банка згущеного молока, ванілін.
Як приготувати:
На дошку просій борошно, перемішай із маргарином, додай воду, соду й оцет, сіль. Збери тісто в кулю, розділи на 4 великі частини й 1 маленьку - на крихту. Залиш на холоді.
Масло розм'якши, збиваючи вінчиком, підливай згущене молоко, всип ванілін.
Виймай по одному шматочку тіста, розкачуй на папері для випічки тонкі коржі, акуратно проколи виделкою в декількох місцях і випікай до золотистого кольору в духовці при температурі 180 градусів.
Візьми на замітку: роби коржі максимально тонкими, так вони краще просочуватимуться. Крихти, які залишаються після випікання коржів, збери, подрібни - вони годяться для прикраси торта.
Коли всі коржі готові, переходь до формування торта. Кожен корж ретельно змазуй кремом і накривай наступним коржем. Останній корж зверху прикрась кремом і присип крихтою. Так само можна оформити боки торта.

Комментариев нет:

Отправить комментарий