Котлета по-київськи
Соковита і смачна котлета по-київськи рецепт з фото та описом.
Котлета по-київськи смачне і поширене блюдо яке легко готується в домашніх умовах. Щоб приготувати домашню котлету по-київськи вам потрібно невеликий набір продуктів та трохи вільного часу. За нашим рецептом в результаті ви перевершите ваші очікування від цієї другої страви.
Інгредієнти:
Філе куряче – 2 половинки;
Масло вершкове – 100 гр;
Борошно, панірувальні сухарі;
Зелень кропу – 1 пучок;
Яйце – 2 шт;
Сіль, перець.
Приготування котлет по-київськи:
Беремо куряче філе без кісточки. Відвертаємо у бік маленьке філе, робимо під ним невеликий надріз і трохи відбиваємо. Солимо, перчимо куряче філе.
Нарізаємо дрібно зелень кропу, додайте трішки солі.
Вершкове масло візьмемо по 50 гр на кожну половину філе, зіжмемо його і обваляти у кріп.
Покладіть масло на куряче філе і обережно завертаємо філе.
Обваляємо котлети у борошно і покласти у морозильну камеру на 20 хвилин.
Поки охолоджуються котлети збиваємо яйця.
Дістаємо котлети і швидко обваляти їх у яйце, потім в борошно, знову у яйце, в панірувальні сухарі - і на пательню смажитися.
Смажимо котлети хвилин 20 на повільному вогні, постійно перевертаючи їх, щоб не підгоріли.
До столу котлети по-київськи подавайте гарячими.
На гарнір до котлети по-київськи дуже підійде картопля і зелень.
Приємного смаку!
Котлета по-київськи смачне і поширене блюдо яке легко готується в домашніх умовах. Щоб приготувати домашню котлету по-київськи вам потрібно невеликий набір продуктів та трохи вільного часу. За нашим рецептом в результаті ви перевершите ваші очікування від цієї другої страви.
Інгредієнти:
Філе куряче – 2 половинки;
Масло вершкове – 100 гр;
Борошно, панірувальні сухарі;
Зелень кропу – 1 пучок;
Яйце – 2 шт;
Сіль, перець.
Приготування котлет по-київськи:
Беремо куряче філе без кісточки. Відвертаємо у бік маленьке філе, робимо під ним невеликий надріз і трохи відбиваємо. Солимо, перчимо куряче філе.
Нарізаємо дрібно зелень кропу, додайте трішки солі.
Вершкове масло візьмемо по 50 гр на кожну половину філе, зіжмемо його і обваляти у кріп.
Покладіть масло на куряче філе і обережно завертаємо філе.
Обваляємо котлети у борошно і покласти у морозильну камеру на 20 хвилин.
Поки охолоджуються котлети збиваємо яйця.
Дістаємо котлети і швидко обваляти їх у яйце, потім в борошно, знову у яйце, в панірувальні сухарі - і на пательню смажитися.
Смажимо котлети хвилин 20 на повільному вогні, постійно перевертаючи їх, щоб не підгоріли.
До столу котлети по-київськи подавайте гарячими.
На гарнір до котлети по-київськи дуже підійде картопля і зелень.
Приємного смаку!
Комментариев нет:
Отправить комментарий